Maak kennis met onze medewerkers

 • Lies De Pauw

  Lies De Pauw

  Uw aanspreekpunt aan het loket. Zoekt voor elke klant de beste oplossing.

  Passies
  Als jonge mama ben ik veel met mijn dochtertje bezig. Maar ik ga ook graag lekker (uit) eten in een gezellige entourage. Ik hou van uitstapjes en plezier maken met vrienden, aan zee, op de skilatten of op de motor. En ik luister veel naar muziek.


 • Anita Wymeersch

  Anita Wymeersch

  Meer dan 30 jaar ervaring in de bank- en verzekeringswereld. Verzorgt de boekhouding en financiële planning van het kantoor.

  Passies
  Wandelen geeft mij een gevoel van vrijheid. Water trekt mij bijzonder aan, zowel de zee als de Schelde. Sportief vind ik nog altijd een uitdaging in de fitnessclub en het zwembad. Een glaasje wijn en lekker eten kunnen me steeds bekoren.

 • Wim Boel

  Wim Boel

  Kantoorhouder en drijvende kracht. Sinds 1990 actief in de financiële en verzekeringswereld. Maakt graag een afspraak met u om op een gepersonaliseerde manier uw verzekerings- of bankzaken te bespreken, afgestemd op uw wensen.

  Passies
  Ik ben een gezinsman die ook graag reist, van lekker eten houdt, op het tennisterrein afziet, van de bergen en de wintersport geniet, en graag op ontdekking gaat in een boek.

GENIET VAN UW

toekomst

EIS EEN

Passion-Plan